*Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar şube ekipleri, kentteki park bahçe ve boş alanlarda uyuşturucu maddesi satanlara yönelik 450 polisle 55 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Sokakta uyuşturucu yapanlar, polis tarafından saniye saniye görüntülendi.

UYUŞTURUCUDA 50 GÖZALTI

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, 2013’ün son haftasında uyuşturucu şebekesine bir darbe daha vurdu. Yaklaşık dört ay süren teknik ve fiziki takip sonucu 450 polis eş zamanlı 55 adrese yönelik operasyon düzenledi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize suçlar şube müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Batman kent merkezindeki park, bahçe, metruk alanlar ve okul çevrelerinde torbacı tabir edilen, uyuşturucu madde kullanan ve ‘Uyuşturucu madde ticareti’ yapan şahıslara yönelik yürütülen planlı operasyon kapsamında 14’ü 15-18 yaş arası olmak üzere toplam 50 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı” denildi.


20 KİŞİ ARANIYOR

Olayla ilgili yakalanan 4 şahsın üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 861 gram gelen esrar maddesi ve uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 1 adet hap ele geçirildiği belirtilen Kaçakçılık ekiplerinin açıklamasında şöyle denildi; “Operasyon kapsamında hedef şahıslar tarafından Batman'da kullanıcılara satılan 5 ve 10’luk paketler halinde 174 adet fişek tabir edilen satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Haklarında yakalama talimatı olan 5 şahıs farklı tarihlerde tutuklandı. Haklarında yakalama talimatı olan 20 şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.” Bu arada sokakta uyuşturucu satışı yapanlar, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Editör: TE Bilişim