** ‘Gazeteciler ve basın bayramı’ gününde Batman’daki gazetecilerle kahvaltıda buluşan Vali Ahmet Deniz, gündemi değerlendirdi. Vali Deniz: “Türkiye, 15 Temmuz 2016’dan daha güçlü. Çünkü içimizdeki pislikleri atmaya başladık” dedi.

“MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
‘24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı’ nedeniyle Mado’da gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Vali Ahmet Deniz, açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Deniz, Türkiye’nin geçen yıla kıyasla daha da güçlendiğini söyledi. Terörle mücadelede, mücadelelerinin süreceğini ifade eden Vali Deniz: “Öncelikle gazetecilerin bayramını içtenlikle kutluyorum. Batman basınına da özellikle teşekkür ediyorum. Basınımız Türkiye genelinde olduğu gibi 15 Temmuz’da demokrasiden yana duruş sergiledi. FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütleri ile mücadelemiz devam ediyor. Türkiye, 15 Temmuz 2016’dan daha güçlü. Çünkü içimizdeki pislikleri atmaya başladık. Operasyonlarımız aralıksız sürüyor. Hala da dibi gelmedi. Gerçekten ince eleyip sık dokumamız lazım” dedi.

“BAŞARILI OLSAYDILAR,
ŞUAN İÇ SAVAŞ VARDI”
Vali Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazı kesimler, operasyonları sulandırmaya çalışıyor. Ancak biz uçurumun eşiğinden döndük. 15 Temmuz’da başarılı olunsaydı, şuan ülkede iç savaş vardı. Biz bazı şeyleri çabuk unutuyoruz. Oldu-bitti gibi bir yanılgıya giriyoruz. Bu bölgede kim ne derse desin büyüyen güçlü bir Türkiye var. 15-20 Yıl önceki Türkiye değil. Büyüdükçe sesi de gür çıkıyor, yanlışa yanlış diyorsun, yapmayın diyorsun. İşte birilerini de rahatsız ediyor bu durum. Başka ülkemiz yok. Türkiye ile arası iyi olan her ülkeyi düşman ettiler. Türkiye paldır küldür Suriye’ye girmedi. Bir iki yıl dayandı, uzlaşmaya çalıştı. Mısır, Lübnan’ı ne hale getirdiler? Amaçları Türkiye’de de aynısını yapmaktı. 100 Yıl öncesi gibi böl, parçala, yönet politikasını uygulamaya çalışıyorlar. Bize düşen hep beraber birlik beraberlik içinde birbirimize sarılmak. Elbette farklı düşüncelerimiz olacak. Bunlar güzelliktir. Fakat ortak değer ve kaidelerimizde vatan olursa taviz verilmez. 15 Temmuz da bunu gösterdi zaten. Çok çalışmamız lazım. Üretim-ihracat yapmalıyız.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim