*Batman’ın turizmde potansiyeli olan bir şehir olduğunu belirten Vali Deniz,“Türkiye’nin yakaladığı başarı hikayesini biz de burada yakalayacağız. Bütün çabamız bunun için” dedi.
KONUŞAN PANKARTLAR!
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm haftası, Batman’da bir dizi etkinlikle başladı. 41. Turizm haftası etkinlikleri kapsamında turizmciler, Atatürk parkında kortej oluşturdu. Valilik bahçesine yürüyen turizmciler, Vali Ahmet Deniz’e çiçekverip hatıra fotoğrafı çekti. “Turizm yolu barış ve kalkınmanın yoludur” ve “Turizm sevgi, saygı ve hoşgörüyü besler” yazılı pankartlarının ilgisini çektiği Vali Deniz, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’yı kutladı.

“TURİZM SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜ BESLER”

Vali Ahmet Deniz, şöyle konuştu; “Güzel pankartlarla turizm haftasında mesajla başlamak önemlidir. Pankartların hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyorum. Turizm, ülkelerin tanıtımında günümüzde iyi yer edinmekte. Turizmde iyi bir mesafe katettik, dünyanın altıncı ülkesiyiz. Çok fazla turist demek çok fazla gelir demektir. Bunu arttırabilmek için biz Batmanlılar iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Batman turizmde potansiyeli olan bir şehirdir. Türkiye’nin yakaladığı başarı hikayesini burada yakalayacağız. Bütün gayemiz bunun için.”


TURİZM HAFTASI FOTOĞRAFI

41. Turizm hafta etkinliklerinin başlamasıyla Vali Deniz’i ziyaret eden Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü idarecileri ve personeli hatıra fotoğrafı çekti. Kültür personeline başarı dileyen Vali Deniz; “Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün personelleri görevlerinin bilinci içinde. Müdürlüğümüzün çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim