TPAO’YA KAMU İŞÇİ STATÜSÜNDE ELEMAN

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni kamu işçi alımlarını duyurarak alım sürecini başlattı. Petrol alanında kamu işçi statüsünde çalışmak isteyen adaylar, ön müracaatta bulunarak başvuruları alınacak. Adaylar TPAO tarafından belirtilenbranş türlerini karşılayan kişiler müracaat edebilecek. Branş nitelik koşullarını sağlamayan adaylar değerlendirme esnasında onaylanmayacak. TPAO’ya ilk etapta büro memuru alımı ve uzman yardımcısı alımı yapılacak.

MÜRACAATLAR 21 EKİM’E KADAR

TPAO bünyesinde kamu işçi alım kararını gerçekleştirerek, adaylara başvuru süreçlerin başladığını duyurdu. Kamu işçi statüsünde çalışmak isteyen adaylar TPAO’ya alınacak işçi ilanına başvuruda bulunarak alınacak. 17 Ekim-21 Ekim 2022 tarihleri arasında müracaatları alınacak adaylar kamu işçi alımına İŞKUR iş ilanları üzerinden başvurabilecek.

KAMU İŞÇİ ALIMI KOŞULLARI       

TPAO’nun kamu işçi alımı koşullarında adayların üniversite alanlarından; büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, Büro hizmetleri ve sekreterlik, Büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı, Büro yönetimi, Ofis teknolojileri ve yönetimi, Sekreterlik, Yönetici asistanlığı, İnsan Kaynakları yönetimi, Personel yönetimi, Halkla İlişkiler İşletme, Genel İşletme, Endüstriyel yönetim, Girişimcilik ve proje yönetimi, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve yönetimi ve Yönetim bilimleri. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim