*Batman Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi’nin açılmasını bekleyen Batmanlıların talebini hafta sonu toplu açılışlar için Batman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileten Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, “Fakülte talebimizi resmen sayın Cumhurbaşkanımıza aktardık” dedi.

BATMAN’IN TALEBİ CUMHURBAŞKANI’NDA

10 Bini aşkın öğrencisi olan Batman Üniversitesi’nde ‘Tıp Fakültesi’ açılması için çalışmaların başlatıldığı kentte, gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine çevrilmişti. Toplu açılışlar için Cumartesi günü Batman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Batman Valiliği’nde Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’den brifing aldı. Valilikte şeref defterini de imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Batmanlıların ‘Tıp Fakültesi’ talebini ileten Vali Şahin, “Şehrimizin beklentisi olan Tıp Fakültesi’ni de sayın Cumhurbaşkanımıza resmen ilettik” diye konuştu.

REKTÖR; “TIP FAKÜLTESİ’NE ÇALIŞACAĞIZ”

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite bünyesinde ‘Tıp Fakültesi’ kurulması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Prof. Dr. Demir, şunları kaydetti; “Valimiz ve Belediye Başkanvekilimiz sayın Hulusi Şahin, ‘Tıp Fakültesi’ talebimizi sayın Cumhurbaşkanımıza illetti. Daha önce de bu önemli fakültenin kurulması için de bir dizi çalışma başlattık. Yakın bir sürede bu talebimizi YÖK’e de bildireceğiz. Üniversitemiz bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi’nin altyapı çalışmalarını hızlandırdık.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim