*6 Ocak’ta Ak Parti İl kongresine katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisi öncesinde sivil toplum kuruluşları ve halkla ilişkilerden sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, yöneticiler ile STK temsilcileriyle buluştu. Karacan, petrol şehrinin taleplerini Cumhurbaşkanına ileteceğini söyledi

“BATMAN, GÜZEL BİR ŞEHİR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Ocak 2018 tarihindeki Batman programı öncesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, STK temsilcileri ile il yöneticilerini dinledi. Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin’in eşlik ettiği Karacan, ziyaret ettiği Batman Valisi Ahmet Deniz’in makamında açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Karacan, şunları söyledi; “Batman güzel bir şehir. Önce Valimizi ziyaret ettik. Valimiz sayın Ahmet Deniz’in çalışmalarını biliyoruz. İlimizin hakkında bazı bilgileri alıp daha sonra da STK temsilcileriyle görüşeceğiz. Talepleri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağız. Batman’da STK’lardan aldığımız bilgiler, dokümanlar ve Batman’la ilgili konuları arz edeceğim.”

“ÖNCELİKLİ SORUN; İŞSİZLİK”
Genel Başkan Yardımcısı Karacan’ın ardından konuşan Vali Ahmet Deniz ise şöyle konuştu: “İki yıl öncesi Batman’da bazı sıkıntılar yaşadı ama Batman o kötü siyasetten kendini korudu. 15 Temmuz’da hainlerin girişiminin ilk saatlerinde Cumhurbaşkanımızın ‘sokaklara dökülün’ mesajı daha olmadan, bu meydanları al bayrağımızla doldurması muhteşemdi. Her zaman Batmanlı hemşerilerimize, şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımız gerçekten devletine güveniyor ve kucaklanmasını istiyor. Bölgenin en önemli sorunu işsizlik. Gerçekten Batman’ın girişimci ruhu olması güzel ve kendi sermayesi olan kendi yatırımı yapmak isteyenler var. OSB’ye yeni yer tahsis ettik, sorunlar çözüldü.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim