**Kurban bayramı süresince Batman kent merkezinde yer yer çıkan olaylarda 5 kişi yaralandı. Polise direndiği ileri sürülen bir kişi ise ayağından vuruldu.

KOMŞU KAVGASI
Bayram tatilinde Batman’ın Petrolkent ile Dolum caddesinde çıkan iki ayrı olayda 5 kişi yaralandı. Petrolkent mahallesinde iki komşu aile arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda pompalı tüfekler ile silahlar konuştu. Kavgada, M.K. (17), E.A. (28), D.C. (45) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan D.C.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

POLİS, AYAĞINDAN VURDU
Batman'da geçmiş tarihlerde katıldığı olaylar nedeniyle aranan A.S, gözaltına alınmak istenildiği sırada polise direndi. Polisin ayağından yaraladığı A.S, Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bayramın ikinci gününde akşam saatlerinde meydana gelen olayda A.S, polis ekiplerince gözaltına alınmak istendi. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbedede de Ş.Y isimli bir polis memuru kafasından yararlandı. Ayağından vurularak ele geçirilen A.S ile polis memuru Ş..Y, Batman Bölge Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Editör: TE Bilişim