*Hasankeyf Belediyesi eski Zabıta Komiseri 70 yaşındaki Emin Turan, yakalandığı Korona salgını pençesinden kurtulamadı. 11 Gün önce Covid-19 salgınına yakalanan yazar-STK temsilcisi Şehmus Temiz (44) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HASANKEYF ESKİ ZABITA AMİRİYDİ

Batman’ın Hasankeyf ilçesinin sevilen simalarından ve eski Zabıta Komiseri Emin Turan, yakalandığı Korona virüs salgınından hayatını kaybetti. Hasankeyf Belediyesi’nden 14 yıl önce emekli olan 70 yaşındaki Emin Turan, 15 gün önce ailece Korona salgınına yakalandı. Durumu fenalaşan Turan, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süredir entübe olan 9 çocuk babası Emin Turan, önceki akşam hayat veda etti. Turan, Hasankeyf’in Asri mezarlığında toprağa verildi.

TEMİZ, KORONA’YA YENİK DÜŞTÜ

Uzun yıllar Batman basın camiasında yer alan yazar, Düşünce ve İnanç Platformu Dönem Sözcüsü ve TPAO çalışanı Şehmus Temiz, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 11 Gündür Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Temiz, koronayı ağır geçirerek entübe edilmişti. Evli ve 3 çocuk babası 44 yaşındaki Temiz, önceki gece yaşam mücadelesi kaybederek hayata veda etti. Toplumsal meselelere duyarlılığıyla da bilinen Temiz’in vefatı, basın ve STK camiasında da üzüntü yarattı. Şehmus Temiz, Tilmerç mezarlığında toprağa verildi. Şehmus Temiz’in babası Sabri Temiz de geçen yıl korona nedeniyle hayatını kaybetmişti. Temiz ailesine başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim