Toplantıda konuşan Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin ise: “Batman için bazı projeler hazırladık. Seçim sürecince çalmadık kapı bırakmayacağız. Projelerimizi yakın sürede açıklayacağız” diye konuştu.

AK PARTİLİLER BASINLA BULUŞTU
31 Mart yerel seçimler öncesi Ak Parti il teşkilatı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. TP Kristal Park’ta düzenlenen basın toplantısına Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül, Kadın Kolları Başkanı Mevlide Bilici, Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ve il teşkilatı üyelerinin katıldı. Toplantıda ilk sözü alan İl Başkanı Akif Gür: “Her zaman seçimlere hazır bir partiyiz. Yakın sürede ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız da açıklanacak. Milletvekilimiz ve Belediye başkan adayımız ile birlikte tüm Ak Parti kademeleri sahada tam pres çalışacağız” dedi.

GÜNEŞTEKİN: “PROJELERİMİZ HAZIR”
Ak Parti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, yerel seçimlerde kapı kapı dolaşacaklarını belirterek: “Artık yerel seçim arifesindeyiz. Partimizin çıkışı, Ak Belediyecilikle başladı. Ak Belediyecilikten nasibini henüz alamayan ilimize güzel hizmetler kazandırmak istiyoruz. Batman için bir dizi proje hazırladık. Projelerimizin ana ekseninde kenar semtlerimize kentsel dönüşüm projelerimiz yer alacak. Yakın sürede detaylı tanıtım yapacağız. Seçim süresince gece-gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

ÖZDEMİR: “HİZMETLERİN ARKASINDAYIZ”
Daha sonra söz alan Milletvekili Ziver Özdemir ise 2.5 yıllık süreçte kentin kayyum tarafından yönetildiğine işaret ederek, şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz ay içinde ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Batman Belediye Başkan adayımız Murat Güneştekin, bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Diğer adayların açıklanmasının ardından sahada tam pres çalışacağız. Hedefimiz yerel seçimde en güzel sonuçları almaktır. Son 2.5 yıldır ilimiz devletin kayyumu tarafından yönetiliyor. Biz bu hizmetlerin arkasındayız. Vatandaşları dinlediğimizde hizmetlerden memnuniyetlerini belirtiyorlar. Bu güzel hizmetlerin devamı için Ak Belediyeciliği Batman’la buluşturmak istiyoruz. Seçim süresince kapı kapı dolaşacağız.” (Barış Arslan-Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim