**Batman’ın ilçe ve beldelerinde 31 Mart yerel seçimlerini kazanan ilçe ve belde belediye başkanları, seçmene teşekkür etti. Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, kahveleri dolaşıp seçmenlere teşekkür turu düzenledi.

KAHVELERİ DOLAŞTI, TEŞEKKÜR ETTİ
Sason Belediye Başkanlığı görevini bir dönem arayla yeniden seçilen Ak Partili Muzaffer Arslan, seçimin hemen sonrasında ilçe merkezindeki kahvelere teşekkür turu düzenledi. Seçimin artık geride kaldığını belirten Ak Partili Başkan Arslan: “Güzel bir atmosferde geçirdiğimiz yerel seçimlerde bizi bir dönemden sonra bu görev için onurlandıran ve göreve getiren seçmenlere artık hizmet vermek boynumun borcudur. Tüm ilçe sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

KARABULUT: “BEŞİRİLİLERE HİZMET VERECEĞİZ”
Saadet Partisi’nden Beşiri Belediye Başkanlığına seçilen Sait Karabulut, lokalde tebrikleri kabul etti. İkinci kez göreve başlamanın hazırlığını yapan SP’li Başkan Karabulut, şunları kaydetti: “Beşiri’de bize oy veren tüm seçmenlere teşekkür ediyorum. Zor bir süreci güzel bir sonuçla geride bıraktık. Bundan böyle Beşiri’nin hizmetlerden daha fazla yararlanması için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Artık seçim sonuçlarını değil, bundan böyle ilçeye yapabileceğimiz projeler gündemimizde olacak. Güzel bir seçim atmosferini geçirdik. Halkın teveccühüne minnettarız.”

GÜNAYDIN: “GERCÜŞ KAZANDI”
Ak Parti Gercüş Belediye Başkanlığına seçilen Gündüz Günaydın, seçim sonrası yaptığı açıklamada ‘Sadece biz değil, Gercüş kazandı’ dedi. Gercüş’ün hizmete susayan bir ilçe olduğunu ifade eden Günaydın: “Pazar günkü seçimde tercihini bizden yana kullanan Gercüşlü seçmenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Seçim çalışması kampanyasında bize kapılarını açan ve her türlü desteği veren ilçe halkına biz de bundan böyle hizmetin en iyisini vereceğiz. Sadece biz değil, Gercüş de kazandı. Herkese eşit hizmet vereceğiz” diye konuştu.

KUSEN: “ARTIK YENİ İLÇEDE
HİZMET VERECEĞİZ”
TOKİ’nin ilçeye kazandırdığı yaklaşık 750 konutun kuraları bugün çekilecekken, 5. Dönem Belediye Başkanlığına seçilen Abdulvahap Kusen, eski yerleşim biriminden çok yeni Hasankeyf’e hizmet odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Kusen, şöyle devam etti: “Bu dönemle birlikte başkanlıkta tam 21. Yıla giriyorum. Hasankeyfliler, bu tarihi ilçeye olan sevgimi ve hizmet aşkımın farkındalar. Her dönemde yanımda oldular, destek verdiler. Büyük oy farkıyla son seçimi de kazanmanın mutluluğu içindeyiz. Artık önümüzde yeni Hasankeyf var. İlçeme daha fazla hizmet verebilmek için bugünden itibaren ekibimle kolları sıvıyorum. Tekrar bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum.”

BİL: “YÜCEBAĞ’DA ALTYAPI
SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
Yücebağ’ın eski Belediye Başkanlarından Abdullah Bil, Ak Parti’den yeniden Belediye Başkanlığına seçilince belde sakinlerine teşekkür etti. Yücebağ’ın içme suyu başta olmak üzere altyapı sorunlarının olduğuna işaret eden Ak Partili Bil: “Yücebağ’da artık yeni bir dönem başlıyor. Seçmen bize son yerel seçimde önemli bir görev verdi. Beldemizin sorunlarının çözümü konusunda daha önce belde sakinlerine verdiğimiz ne vaat varsa yerine getireceğiz. Amacımız doğanın güzel beldesi Yücebağ’ı altyapı ve diğer hizmetlerde sorunsuz hale getirmektir. Bizi bu göreve getirenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“İKİKÖPRÜ’DE HİZMET DÖNEMİ BAŞLAYACAK”
Beşiri’nin İkiköprü belde belediye başkanlığına seçilen HDP’li Osman Karabulut, Batman-Siirt il sınırındaki beldenin birçok sorununu çözmeye kararlı olduklarını belirtti. Tebrikleri seçim lokalinde kabul eden Karabulut: “Son yılların belki de en güzel seçim ortamı geride kaldı. Artık önümüze bakıyoruz. Bundan böyle İkiköprü’nün hizmetlerle anılmasını istiyoruz. Seçimde oy veren vermeyen tüm İkiköprülülere teşekkür ediyorum. Hedefimiz İkiköprüyü örnek bir belde yapmaktır” diye konuştu.

GEYLANİ: “BALPINAR’IN
SORUNLARINI BİLİYORUM”
Bir dönem Fazilet, iki dönem de Ak Parti’den belediye başkanlığına seçilen Hüseyin Geylani, Batman’a en yakın belde olan Balpınar’a öncelikle doğalgaz hattının ulaştırılması için çalışma başlatacağını söyledi. Yeniköy ve Zorköy’ün Balpınar’a bağlanmasıyla belde nüfusunun 3500’ü geçtiğine dikkat çeken Geylani, şöyle devam etti: “Güney Raman çevre yolunun trafiğe açılmasıyla beldemizde trafik akışı hızlandı. Gelişmeye müsait bir beldemize yeni bir lise kazandırmak için de Bakan’dan söz almıştık. Ayrıca doğalgaz şebekesinin Balpınar’a ulaşması için de AKSA doğalgaz yetkilileriyle görüşeceğiz. Seçimde teveccühte bulunan tüm belde sakinlerine teşekkür ediyorum. Beldemin tüm sorunlarını bilen biriyim, sorunları el birliğiyle çözeceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim