** ‘Savaşa hayır’ demek için Batman’da çeşitli etkinliklerle dikkatleri üzerinde toplayan Ziya Saran, Atatürk parkındaki küçük çocuklar başta olmak üzere çevredekilere tatlı, pasta, börek ve içecek ikramında bulundu.
YENİ BİR KAMPANYA DAHA
Bir süre önce Batman’da ‘Savaşa hayır’ kampanyası başlatan Ziya Saran, dün de ‘savaşsız bir dünya’ için Atatürk parkındaki küçük çocuklar başta olmak üzere çevredekilere çeşitli ikramlarda bulundu. Daha önce aldığı yüzlerce plastik top ve çeşitli oyuncakları, otomobil sürücüleri ile işyerlerine dağıtan Saran, dün de Atatürk parkında küçük çocuklar başta olmak üzere çevredekilere tatlı başta olmak üzere çeşitli yiyecekler ile içecek dağıttı.



“AMACIM SAVAŞLARIN SON BULMASIDIR”
Amacının savaşların son bulması olduğunu ifade eden Saran, şöyle konuştu; “Amacım dünya barışı ve savaşların bitmesidir. Dünyada barışların gerçekleşmesi için her esnafın üzerine düşen sorumlulukları vardır. Bazı ülkelerde süren savaşın son bulması için başlattığım kampanyaların esnaflara da örnek olmasını istiyorum. Savaştan en fazla çocuklar etkileniyor.” Bu arada Atatürk parkında dağıttığı yiyecek ve içecekleri yabancı turistlere de ikram eden Saran’ın jesti çevredeki esnaflar arasında yankı uyandırdı.
Editör: TE Bilişim