Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile 5 Özel hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına öğle yemeği jestinde bulunan Nuşin Maltaş: “Sağlık emekçilerine moral yemeği vermeyi bir görev bildik” dedi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ”

Korona virüsü salgınında günlerdir aileleri ve çocuklarından uzak sağlık çalışanlarına Batman’ın marka et lokantası Çömçe, moral yemeği verdi. Lokanta hazırlanan döneri paket servis haline getirdikten sonra kent merkezindeki sağlık kuruluşlarının mutfağına teslim ettiklerini söyleyen Nuşin Maltaş: “Sağlık personelimiz uzun bir süreden beri bu salgın hastalıkla mücadele ediyor. Çocukları ve ailelerinden uzak fedakar sağlık emekçilerine biz de moral yemeği vermeyi bir görev bildik. Evlerine gitmeyerek, hastaların yardımına koşan sağlık emekçilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

“SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ”

Maltaş, şöyle devam etti: “Her şeyden ilimizdeki sağlık çalışanlarına moral amacıyla döner ikramında bulunmak istedik. Yaptığımız görüşmelerin ardından personel sayısına göre öğle yemeği hazırladık. Kendi araçlarımızla öğle yemeğini tüm sağlık kuruluşların yemekhane bölümüne ulaştırdık. Bu süreçte tüm lokantalar gibi biz de kapalıyız ama bir günlüğüne o da sağlık emekçileri için döner hazırladık. Kendimizi bu işte sorumlu hissettik. Korona virüs salgınında büyük emek harcayan sağlık personellerine teşekkürü bir borç biliyoruz.” Yemekleri alan hastanelerdeki sağlık görevlileri de lokanta emekçilerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim