**Vali Ekrem Canalp, Batman’daki görevinin ilk haftası geride alırken kurumlarda 05.00’te aldığı brifingler ve hafta sonu mesai gözetmeksizin vatandaşlarla bir araya gelerek kısa sürede ‘gönüllere’ dokundu

05.00’TE İKİNCİ BRİFİNG ÖZEL İDARE’YDİ
Batman’da kamu kurumlarından brifing alan Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp, ikinci brifingi Özel İdare’den aldı. Sabah 05.00’ten önce Özel İdare Genel Sekterliği’nde, Genel Sekreter Abdulkadir Özer ve Ünite Müdürlerinin karşıladığı Vali Canalp, brifing aldı. Yaklaşık 3.5 saat süreyle 14 birim ünite müdüründen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Canalp, Özel İdare’nin kırsal alandaki projelerini de yakından inceledi. Brifingin ardından Özel İdare Genel Sekterliği ünite müdürleriyle hatıra kare çeken Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp, mesai saatinde Valilik makamına geçiş yaptı.

BU FOTOĞRAF KARESİ PAYLAŞIM REKORU KIRDI
Geçtiğimiz Pazar eşi ile birlikte Petrolkent mahallesinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Canalp’ın beton üzerinde oturarak çocuklarla sohbet ettiği kare sosyal medyada en çok paylaşılan ve yorum alan fotoğraf oldu. Batman Çağdaş’ın sosyal medya hesaplarında beğeni rekoru kıran fotoğraf karesini, Batman’da yüzlerce sosyal medya kullanıcısı da paylaştı. Görevinin ilk haftasında vatandaşlarla kurduğu sıcak sohbet ve karelerle dikkat çeken Vali Canalp’ın sıcak diyalogu kentin gündeminde.

Editör: TE Bilişim