* BDP PM üyesi Nezir Gülcan, Belediye konferans salonunda partililerle bir araya geldi. İl Eşbaşkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan PM üyesi Gülcan, "Sadece il genel ve Belediye meclisi olmayı düşünmeyin. Oda ve bazı STK'lar da bizim için önemli" dedi.

GÜLCAN, UYARDI

Barış ve Demokrasi Partisi PM Üyesi Nezir Gülcan, Belediye konferans salonunda partililere seslendi. BDP İl Eşbaşkanları Rahşan Çarboğa, Serdar Atalay va Merkez ilçe Başkanı Murat Gazioğlu'nun da bulunduğu toplantıda son süreci değerlendiren Gülcan, sınırlara duvar çekilmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Gülcan şöyle konuştu; "Kimse Kürtler arasına Çin seddi gibi duvar çekemeyecek. Herşeyden önce kafa ve beyinlerdeki sınırlar kalkmalıdır. Kürtlerin mücadelesi Türkiye'nin demokratikleşme mücadelesidir. Bu ülkeye demokrasi gelirse İçişleri Bakanının oğlunun evinde dolarlar sayılmayacak. Bakanların çocukları ve yakınları yeşil dolarlarla meşgul olmayacaklar. Bizler, mücadelemizi daha da güçlendirmeliyiz."


"ŞOFÖRLER ODASI DA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

İl Genel ile Belediye meclis üyeliklerine talipli olanlara da seslenen BDP'li Gülcan, şöyle devam etti; "Herkese sesleniyorum; sizler ne il Genel ne de Belediye meclis üyeliklerine odaklanın. Şoförler odası da diğer odaların da bizim için önemi büyük. Bizde olmayan odaları da kazanmasını bilmeliyiz. Birbirimize artık yakın duralım. Mücadelemizin yükselmesi için herkesten bu süreçte fedakarlık bekliyoruz." İlginin büyük olduğu toplantıda yer bulamayanlar ayakta kaldı. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından BDPli Gülcan ve parti yöneticileri, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim