*Deva Partisi Batman İl Başkanlığı’nca düzenlenen Bayramlaşma programında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Emin Ekmen, “Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü” dedi.

“BATMAN’DA YOLCULUĞUMUZ 2000 KİŞİ İLE DEVAM EDİYOR”

DEVA Partisi’nin Batman’da düzenlediği bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen de katıldı. İl Başkanlığı partililere seslenen İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznü ve mutluluğu içerisindeyiz. Deva Partisi kurulalı 26 ay oldu. 2020 yılından beri 81 ilde olduğu gibi Batman’da da sürekli sahada olmaya devam ediyoruz. Vatandaşların sorunlarına kulak verip, seslerine ses oluyoruz. Batman İl teşkilatı 22 ay önce Bir kişi ile başlayan yolculuğuna 2 bin kişi ile devam ediyor. Bir kez daha vatandaşlarımız ve partililerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

EKMEN, “KOLİLERLE YOKSULLUĞU BİTİRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, ise şunları kaydetti; “Bayramlar bizim için mutluluk, coşku ve sevinç günleridir. Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü. Deva kadroları ülkenin dört bir yanında insanların bu yoksulluğunu ve sıkıntısını paylaşmaya çalıştı. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın 2003 - 2013 yılları arasında yarattığı Türkiye ekonomisini tekrar ortaya koyarak bu insanlarımıza hizmet edebiliriz. Koli dağıtarak, tek tek yardım yaparak bu açlığı ve yoksulluğu bitirmemiz mümkün değil.  Ülke yönetimini tekrar devralıp bu sorunları çözebiliriz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim