* Alımı yaptıkları yeni motosikletlerle daha da güçlendiklerini belirten PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, “Yeni motosikletlerle halkımızın posta ve kargolarını zamanda adreslere ulaştıracağız” dedi.

 

PTT ULAŞIMDA DAHA GÜÇLÜ

PTT Batman Başmüdürlüğü’ne, PTT AŞ’nin gönderdiği 25 motosiklet teslim edildi. Nüfusu hızla büyüyen Batman’ın dört bir yanına posta ve kargoları ulaştırmayı ilke edindiklerini belirten PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç; “Temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti memleketimizin en ücra köşesine kadar götürmek” dedi. Başmüdür Altunç, Türkiye genelinde 1663 motosikletin alındığını ifade ederek, “Posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi hızlı ve kaliteli sunabilmek için mevcut motosikletlerimize yenisi eklemenin sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

BATMAN’A 25 MOTOSİKLET

PTT Baş Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle dağıtıcılara yeni motosikletlerin teslim edildiğini söyleyen Başmüdür Yılmaz Altunç şöyle konuştu; “Dağıtıcılarımız Batman’ın dört bir yanına gönderileri yetiştirebilmenin çabasında. Yeni motosikletlerle daha seri, daha ve hızlı bir şekilde gönderiler adreslere ulaştırılacak. Yeni araçlarla tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacaktır.”

Editör: TE Bilişim