**PTT, 175. Kuruluş  yıldönümünde personelini yemekte ağırladı. PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, PTT’yi parlayan yıldız kurum haline getirdiklerini belirterek; “En modern bankalardan çok daha yüksek sayıda hizmet kalemi ile halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.

PERSONEL YEMEKTE BULUŞTU

PTT 175. Yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutladı. Önceki akşam Kazım Usta’da verilen 175.  yıldönümü yemeğine PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç, ünite müdürleri ve çalışanlar katıldı. 175. Kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutlayan PTT Batman Başmüdürlüğü yöneticileri, Vali Azmi Çelik’i de makamında ziyaret etti. 175. Yıla ‘merhaba’ diyen PTT, Batman’da 168 personelini yemekte ağırladı. Yemekte konuşan Başmüdür Altunç, “Yıldönümü nedeniyle ilk kez tüm çalışanlar biraradayız. Bu etkinliklerle yönetici ve personel arasındaki bağı daha da güçlendirmek istiyoruz” dedi.

PTT’DE BİR BAŞARI HİKAYESİ

PTT teşkilatının, değişen dünya ve ülke şartları karşısında elindeki imkanlarla yetinmediğini ifade eden Başmüdür Altunç şöyle konuştu; “Ülkeme, milletime ve şehrime nasıl bir hizmet edebilirim? Sorusuna cevap arayan bir anlayışla çalışmalarımızı yaptık, bu inançla PTT’de yeni bir başarı hikayesi gerçekleştirdik. El birliği ve gönül birliğiyle vatandaşlarımıza hizmeti merkeze alarak, yapılmayanı yaparak ve yapılanı daha da iyileştirerek PTT’yi hep birlikte parlayan yıldız kurum haline getirdik.  Ülkemizin her ilinde, ilçesinde, beldesinde, bucağında hatta köylerinde bile acentası ile birlikte 4 bin 500 üzerinde PTT işyeri çok yüksek seviyede hizmet veriyor. Nitelik, hız ve personel yeterliliği olarak en modern bankalardan farkımızın olmadığı gibi banklardan çok daha yüksek sayıda hizmet kalemiyle halkımıza hizmet veriyoruz.”



“BATMAN’DA 18 NOKTADA HİZMET VERİYORUZ”

Batman kent merkezi ile ilçelerde toplam 18 noktada hizmet verdiklerine işaret eden Başmüdürü  Altunç, sözlerini şöyle sürdürdü; “7 PTT Merkez Müdürlüğü 10 şube ve bir acenta, 10 ATM, 168 personel, 44 araçlık filo ile Batman ilçe ve köylerinde yaşayan halkımıza posta, lojistik hizmetleri ve PTT banka alanında hızlı, kaliteli, güvenli ve ucuz hizmet sunmanın mutluluğunu halkımızla birlikte yaşıyoruz.” Bu arada PTT Batman Merkez şubesinde 175. sırada işlem yapan müşteriye PTT pullarından oluşan albüm armağan eden PTT Merkez Şubesinde ayrıca müşterilere çeşitli ikramlarda bulundu. (Hasan Hüseyin Çelebioğlu)

Editör: TE Bilişim