*Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, ilçenin bazı projelerini hayata geçirmek için belli aralıklarla başkentin yolunu tutmak zorunda kaldığını söyledi.

“SASON, HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

AK Parti Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, bazı projeleri hayata geçirmek için Ankara’nın yolunu tuttuğunu belirtti. İlçenin yeni imar konusundan içme suyu ve alt yapıya kadar bir çok sorunu çözmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Uçar, “11 Bin nüfuslu Sason’un geçmişten günümüze gelen bazı sorunlarını çözebilmenin gayreti içindeyiz. 3 Yıllık görevim süresinde önemli çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Sason, hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu yönden de mesafe aldığımız ortadır. Yeni yılda da bazı projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

APART OTEL YATIRIMCILARINA KOLAYLIK

Sason ilçesinde otel açığını kapatmaya yönelik bazı yatırımcıların hayata geçirmek istedikleri 7 apart otele imar konusunda her türlü kolaylığı sağladıklarını da ifade eden Başkan Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef ilçemizin yıllardır çözülemeyen imar sorunu vardı. Yılların ilçesinde bu sorunun çözülmemesi en büyük eksiklikti. Sadece bu sorun değil, diğer altyapı sorunlarının büyük bölümünü çözüme kavuşturduk. Bazı projelerimizi de 2018 yılında tamamlayacağız. İlçe sakinlerine kaliteli hizmet vermenin gayreti içindeyiz.” (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim