**Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla dikkatleri toplayan Batman Petrolspor’da gözler kentin dinamiklerine çevrildi. Çağdaş’ı ziyaret eden Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar: “Başarı, el birliğiyle sağlanır. Takımımız güzel bir hava yakaladı. Kentin tüm dinamiklerinin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

“PLAY-OFF’UN EN BÜYÜK ADAYIYIZ”
İkinci yarının ilk üç maçında 7 puan toplayan Batman Petrolspor’un play-off potasına girmesi, spor kamuoyunda heyecan yaratırken, Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar, şehrin dinamiklerinden destek beklediklerini söyledi. Mezopotamya Genel Müdürü Nevzat Çelik ile birlikte Çağdaş’ı ziyaret eden Gönülaçar, play-off yarışında en iddialı takımlardan olduklarını belirterek: “Ne yazık ki lige iyi bir başlangıç yapamamıştık. Ancak daha sonra toparlanma sürecine geçtik. Devre arasında iyi bir hazırlık dönemiyle birlikte takıma yaptığımız takviyelerle toparlandık. Play-off’un en büyük adaylarındanız. Teknik Direktörümüz Tahir Alegöz ve futbolcularımızın üstün çabası bizi mutlu ediyor. Pazar günü sahamızda zorlu bir maça daha çıkacağız. Velimeşe, grubun iyi futbol oynayan takımlarından, Play-off’taki rakiplerimizden. Ancak bizim de koşan ve mücadele eden bir ekibimiz var. İki önemli eksiğimize rağmen maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

“BAŞARI EL BİRLİĞİYLE GELİR”
Son dönemdeki maddi sıkıntılara rağmen çıkışa geçtiklerini belirten Gönülaçar, şöyle devam etti: “Kulüp Başkanımız Ekrem Konaç ve Asbaşkanımız Tekin İnci’nin büyük gayretleri var. Fakat başarı el birliğiyle gelir. Geçtiğimiz günlerde Valimizi ziyaret ederek, bilgilendirmelerde bulunduk. Kendisinin bize bakışı bizi umutlandırdı. Birçok futbol takımına resmi kurumların ciddi katkıları var. Örneğin Cizrespor’a Valilik kanalıyla aylık düzenli destekler sağlanıyor. Bunun diğer illerde de birçok örneği var. Futbolda maddi sıkıntıları aşmadan bazı noktalara da ulaşılmıyor. Takımımız sahada elinden gelenin en iyisini yapıyor. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Örneğin şu anda ulaşım sorunumuz var. Takımın otobüsünün arızalı olması nedeniyle Özlem Batman seyahatin jestiyle deplasman ulaşımını sağlıyoruz. Bu konuda da firma sahibi İdris Taşan’a teşekkür ediyorum. Bazı firmalarımızın da takıma desteği ve jesti var. Fakat kulübe sağlanacak düzenli desteklerle bu tür sorunları tamamen aşabiliriz.”

PETROL’DE 2 EKSİK
Pazar günü sahasında Velimeşespor’u konuk edecek Petrolspor, orta sahada iki önemli futbolcusundan yoksun maça çıkacak. Yeni transfer Muhammed Emel ve takımın istikrarlı futbolcularından Mertcan, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar: “İki önemli futbolcumuzun olmaması üzücü. Fakat onların yerine şans vereceğimiz diğer futbolcularımıza güveniyoruz. Bu kritik maçı kayıpsız atlatırsak play-off yolunda daha da rahatlarız. Pazar günkü maçta taraftarın desteğine ihtiyacımız var. 15 Bin kişilik stadımızın büyük bölümünün dolmasını bekliyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim