** Üç listenin yarıştığı Petrol-İş Batman Şubesi’nin 18. Olağan kongresinde 69 oy alan Veysel Kartal, şubenin yeni başkanı oldu.

YENİ YÖNETİM GÖREVDE
Petrol-İş Batman Şubesi’nin, olağan kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Petrol-İş Genel Başkanı Süleyman Akyaz ve bazı şube başkanlarının da izlediği seçimlerde önceki Başkan Şehmuz Kaygusuz aday olmadı. 125 Delegenin oy kullandığı seçimde Veysel Kartal, Mehmet Çelik ve M.Şirin Nebioğlu’nun listeleri yarıştı. 125 Delegenin oy kullandığı seçimde oyların 69’unu alan Veysel Kartal başkanlığa seçildi. Seçimde adaylardan Mehmet Çelik 47, M.Şirin Nebioğlu ise 6 oy aldı. 86 Oy alan M.Emin Kapuci Başkan Yardımcılığına, 73 Oy alan Mesut Okay ise Mali Sekreterliğe seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Kemal Boral ve Mehmet İkbal Aydın seçildi.

“GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ”
Şube Başkanlığına seçilen Veysel Kartal, tüm delegelere teşekkür etti. Görev layıkıyla yerine getireceğini belirten Kartal; “Kongreye gelip ve oy kullanma zahmetinde bulunun tüm delegelere, bize oy veren-vermeyen petrol emekçilerine teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gören delegelerimizi mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim