**Yaklaşık bir ton patlayıcının uzaktan kumandayla patlatıldığı Batman-Kozluk duble yolunun bir şeridi trafiğe kapandı. Karayolları, gün boyu yolda çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri ise çevrede inceleme yaptı.

YOL ÇÖKTÜ
Batman-Kozluk karayolu Dövecik köyü yakınında örgüt elemanlarının yola döşediği bir ton el yapımı bombanın uzaktan kumandayla patlatmaları sonucu bir polis memuru ve bir sivil vatandaşın yaşamını yitirdiği olay yeri, görenleri hayretler içinde bıraktı. Dün sabah erken saatlerde Jandarma ekipleri ile Karayolları ekipleri yolda çalışma başlattı. Jandarma olay yeri ekibi patlamanın yaşandığı alanda inceleme yaparken, bordo bereliler ise yüksek kesimlerde nöbet tuttu. Güvenlik ekipleri olası bir bomba ihtimaline karşı da çevrede inceleme yaptı.



ÇUKUR, DOMATESLERLE DOLDU
Önceki gün 19.00 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada bir yolcu minibüsü ile domates taşıyan bir kamyonet de hasar aldı. 4 sivil vatandaşın yara aldığı olayda kamyonet, patlama etkisiyle oluşan 3 metrelik çukura düştü. Sürücünün güçlükle çıkarıldığı olayda yaklaşık 400 kilo domates çevreye saçıldı. 3 Metrelik çukur domateslerle doldu. Olayda yaralanan 4 sivil vatandaşın tedavileri sürüyor.



ONLARCA BOŞ KOVAN
Patlama sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik ekipleri, örgüt elemanlarının izini sürdü. Patlamanın meydana geldiği alanda onlarca boş kovanın görüntüsü çatışmanın boyutunu gözler önüne serdi. Güvenlik ekipleri dün gün boyu çevrede önlemlerini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim