**Kritik maçta sahasında Bayrampaşa’yı konuk eden Batman Petrol, rakibini Ali Kemal’in 81. Dakikada serbest atıştan attığı harika gole devirdi. Petrol, haftalar sonra ligin son sırasından kurtuldu.

SOĞUK HAVADA ISITAN GALİBİYET
3. Lig 3. Grupta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Batman Petrolspor, sahasında karşılaştığı İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’u devirerek, haftayı kayıpsız atlattı. Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ile bazı kurum müdürlerinin de izlediği maçta taraftarlar soğuk havaya rağmen Petrol’ü yalnız bırakmadı. -2 Derecede oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki ekibin de mücadelesi denk geçti. Maçın ikinci yarısında da istekli futbolunu sürdüren Petrol, 81. Dakikada Ali Kemal’in harika golüyle rakibini dize getirdi. Maç sonrası il protokolü, taraftarlar ve futbolcular büyük coşku yaşadı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Dk.8: İlk etkili atak Petrol’den geldi. Bu dakikada Şükrü’nün şutu kalecide kaldı

Dk.35: Petrol atağında Ali Kemal iyi ortaladı, Şükrü müsait pozisyonda kafayla cılız dokundu, top kalecide kaldı.

Dk.37: Bayrampaşa tehlike oluşturdu. Bu dakikada Bünyamin ceza sahası dışında sert vurdu, kaleci köşeden çıkardı, dönen topa Bünyamin gelişine vurdu, kaleci bir kez daha gole izin vermedi.

Dk.61: İkinci devreye Bayrampaşa iyi başladı. Bu dakikada Petrol kalecisini önde yakalayan Özgür aşırtma vurdu, top direkten döndü.

Dk.81: Petrol, Ali Kemal’le hayat buldu. Köşe gönderi önünde kazanılan serbest atışın başına Ali Kemal geçti. Ali Kemal, kaleye adeta füze gönderdi ve top ağlarla buluştu; 1-0.

Dk.93: Bayrampaşalı Hıfsullah İsmail, hakeme küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan atıldı.

Dk.94: Petrol, uzatma dakikalarında ikinci golden oldu. Bu dakikada hızlı gelişen Petrol atağında Furkan’ın şık şutu direkten döndü, ilerleyen dakikalarda skor değişmedi ve Petrol, önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. (Reşat Yiğiz)

STAD: Batman Yenişehir
BATMAN PETROL: Cihan***, Okan***, Sebahattin***, Ali Kemal****, Mazlum***, Buğra**(Dk.63 Ardahan**), Fatih***, Ferdi***, Berkay***, Şükrü***, Ahmet**(Dk.76 Furkan**)
BAYRAMPAŞA: Cengizhan**, Halil***, Bünyamin***, Mert**(Dk.74 İsa**), Selim**, Hıfsullah**, Eren***, Bilal**, Özgür**(Dk.84 Serhat*), Ömercan**, Mustafa**(Dk.69 Mertcan*)
SARI KARTLAR: Mert, Özgür, Mustafa (Bayrampaşa)
KIRMIZI KART: Dk.93 Hısullah İsmail (Bayrampaşa)
GOL: Dk.81 Ali Kemal (Petrol)

Editör: TE Bilişim