*Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç dönem Başkanvekilliğini yapan iş insanı Hıfzullah Özoğul, görev süresi içinde sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi ve ekledi; “Üç dönem Başkanvekilliği dönemi sonrası aday olmamayı kararlaştırdım.”

 “BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM”

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde üç dönem Başkanvekilliği yapan iş insanı Hıfzullah Özoğul, 15 Aralık’ta yapılacak OSB seçiminde aday olmadığını açıkladı. OSB’nin dününü değerlendiren Özoğul, “Organize Sanayiye ilk fabrikaya müracaat edince, bir kaç fabrika vardı. Köy hattından aldığımız enerji sürekli enerji kesintilerine neden oluyordu. Üç dönem görev yaptığımız sürede birçok sorunu çözdük. Enerjimizi artık ana trafo şalt sahasından alıyoruz. Bol suyu olan su kuyuları kazdık. Gümrük binası, Jandarma karakolu, OSB çarşımız ve Parklarımız oldu. İdari binası yapıldı” dedi.

“OSB MÜDÜRİYETİ GÜÇLENDİRİLDİ”

Özoğul, şunları kaydetti; “OSB Müdüriyetine Çöp arabası, Süpürge aracı, donanımlı itfaiye aracı, vidanjör, güvenlik ve personel araçları ve traktör alındı. Müdüriyette yeterince mühendis ve personel alımı gerçekleştirildi. İtfaiye ve 112 acil servisimizi kurduk. Dağıtılan 72 parselin altyapı işi son hızla devam ediyor. Arıtma ünitesi ihale aşamasında. Bütçemizde para var. Petrolspor’a bugüne kadar en büyük yardımı OSB yaptı. Helalleşme ve yeni yer tahsisi yaptığımız arkadaşlarla tanışma günü ve istişare toplantısı yaptık.”

 “İŞ YOĞUNLUĞUNDAN ADAY OLMUYORUM”

“OSB seçimlerine Başkan vekilliğine aday olmadığımı açıkladım” diyen Özoğul, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşlerimin yoğunluğu ve üç dönem başkanvekilliği bana yeterli. Bu görevi benden sonraki arkadaşlara bırakmak istedim. Koltuğa oturmasını bildiğin gibi kalkmasını da bilmek gerekir. Uzun bir süre görev yaptım görev yaptığım sürede OSB’nin bütçesinde maaş veya huzur hakkını ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız almadık. Hiç bir zaman masraf da almadık. Görev yaptığım süre içinde misafirleri kendi işyerimde kabul ettim. Her geleni hoş görüyle karşıladım.”

“TÜM ÇABAMIZ OSB İÇİNDİ”

OSB’deki sorunlarının çözümünde üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ifade eden Özoğul, “Elimden ne geldiyse, fazlasını yapmaya çalıştım. Organize Sanayi Bölgesi’nin ana kapısında girince hepimiz bir büyük aileyiz. Ayrımız gayrımız yok. Zarar gören bir sanayicimiz olunca hepimizin içi yanar. OSB’ye hizmet ettiğim süre içinde çalıştığım bütün sanayici arkadaşlarıma hakkımı helal ettim. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim