**Batman Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımların takipçisi olan Vali Azmi Çelik, OSB yönetimi ile bir araya geldi. Daha sonra bazı fabrikalarda incelemelerde bulanan Vali Çelik, yatırımcılara her türlü kolaylığı sağladıklarını söyledi.

OSB YÖNETİMİ İLE BİR ARADA

Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımların takipçisi olan Vali Azmi Çelik, önceki gün bir araya geldiği OSB yönetim kurulu üyelerini dinledi. BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve OSB yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu toplantıda OSB Müdiresi Zeynep Akbel, OSB’nin genel durumu ve yatırımcıların talepleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik ve OSB yönetimi yeni yatırımcıların taleplerini değerlendirdi.

 ÇELİK’TEN FABRİKA ZİYARETİ

Toplantı ardından OSB’deki yapı kimyasal üretimi yapan İmperial fabrikasını ziyaret eden Vali Çelik, çalışanlarla birlikte öğle yemeğini yedi. Yemeğin ardından tesiste incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik ve beraberindeki OSB yönetimi, tesis sahibi Hadi Yalçın’da üretim hakkında bilgi aldı. Vali Çelik, yatırımcılara her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade ederek; “Hedefimiz Batman’a ikinci Organize Sanayi Bölgesini kazandırmaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim