Geçen Cuma akşamı yolcu otobüsünün kum yüklü kamyona arkadan çarptığı kazada otobüs şoförü ile bir yolcu hayatını kaybetti. İki kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan 21 kişinin tedavisi ise Batman’daki çeşitli hastanelerde sürüyor.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Cuma akşamı Batman Çayı köprüsü mevkisinde meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 21 yolcu da yaralanmıştı. 59 Yaşındaki Eşref Bozhan yönetimindeki 21 AAK 73 plakalı Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü, 21 BC 683 plakalı kum yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüsün sürücüsü Eşref Bozhan, olay yerinde yaşamını yitirdi, 4'ü ağır, 22 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİR YOLCU KURTARILAMADI
Otobüste sıkışan bazı yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle çıkarıldı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Batman’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 35 yaşındaki İbrahim Halil Aktay, Cuma gecesi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatlarını kaybeden iki kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Yaralanan 21 kişinin bazıları taburcu olurken, bazı yolcuların tedavilerinin de ise Batman’daki hastanelerde sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim