** Ak Parti seçim lokalinde meydana gelen ve eski milletvekili Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu’nun yaşamını yitirdiği olayın izleri dikkat çekiyor. Lokalin yanındaki lokanta ve bazı araçlara da kurşunlar isabet etti.

YAYALARI ALLAH KORUDU

Önceki gün 14.10 sıralarında kentin en işlek güzergahı Turgut Özal bulvarındaki Ak Parti seçim lokalinde meydana gelen silahlı saldırıda Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu yaşamını yitirirken, olayda yaralanan bir kişinin ise tedavisi sürüyor. Olayın ‘nedeniyle’ ilgili henüz kafalarda soru işaretleri giderilmezken, Batman Valiliği ve Ak Parti İl teşkilatı kavganın ‘alacak-verecek’ meselesinden kaynaklandığını açıkladı. 10-15 merminin ateşlendiği olay esnasında güzergahtan geçen yurttaşları ise Allah korudu.

MERMİ İZİ…

Olayın meydana geldiği seçim lokali önündeki bir lokantanın camlarına kurşunlar isabet etti. Kurşun şans eseri lokantadaki vatandaşlara isabet etmedi. Çevreye saçılan bazı mermiler de park halindeki otomobillere de denk geldi. Güzergahtan geçen bazı yurttaşlar: “Şans eseri kurşunlar bize denk gelmedi. Olayın şokundayız” dediler. Öte yandan saldırı anı çevredeki bazı işyerlerinin kameralarına da yansıdı.

Editör: TE Bilişim