** Batman’ın Beşiri ilçesinde üç yıl önce yapımı tamamlanmasına rağmen hizmete açılamayan 3 katlı ve 15 yataklı devlet hastanesinin devri, Batman Kamu Hastaneler Birliği’ne yapıldı. Hastane, Ramazan bayramı sonrası açılacak.

BEŞİRİLİLERE İYİ HABER
Açılışı ‘yılan hikayesi’ne dönen Beşiri Devlet Hastanesi, nihayet açılıyor. Batman Çağdaş yöneticileri Nedim Arslan ve Barış Arslan’ın ziyaret ettiği Batman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, devam eden çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Üç yıldır hizmete girmesi beklenen Beşiri Devlet Hastanesi devrinin Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden, Kamu Hastaneler Birliği’ne yapıldığını belirten Dr. Pamukçu: “2470 metre kare alan üzerinde, üç katlı ve 15 yataklı Beşiri hastanesinin devri tamamlandı. Hızla hastanedeki eksiklikleri bitirmeye çalışıyoruz. Ramazan bayramı sonrası hastaneyi hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.


HASANKEYF VE SASON’DA YATIRIMLAR
Yapımı tamamlanan yeni Hasankeyf yerleşkesindeki 25 yataklı devlet hastanesi ile Sason’da yeni hastane projesine yoğunlaştıklarını ifade eden Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Pamukçu, şöyle devam etti: “Hasankeyf yerleşkesindeki 25 yataklı modern hastanenin firma tarafından teslimatı yapıldıktan sonra açılış çalışmalarını hızlandıracağız. Ayrıca Sason ilçemizde de 30 yataklı devlet hastanesinin yapımı da 2016 yatırım programında bulunuyor. Önümüzdeki aylarda bu iki yatırımın hızlandırılması için çaba sarf edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim