* 1 Nisan’da yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine iddialı hazırlanan Osman Nasıroğlu, salon Elit’te 500 kişiyi ağırladı. BATSO’yu yönetecek kadrolarla yönetime talipli olduklarını belirten Nasıroğlu: “BATSO üyeleri bizi bu göreve layık görürlerse hizmetin en iyisini vereceğiz” dedi.

“BATSO’YU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”
Ev sahipliğini iş adamı Bahri Müjdeci’nin yaptığı Salon Elit'te, BATSO üyeleri ile kalabalık bir kitleye seslenen BATSO Başkan adaylarından Osman Nasıroğlu, göreve seçildikleri takdirde üyelere hizmetin en iyisini vereceklerini ifade etti. Seçimlere 25 gün gibi bir sürenin kaldığına işaret eden Başkan adayı Nasıroğlu: “Seçim kampanyamızı bir hafta önce başlatmıştık. İş adamlarımız bizi kırmayıp ilk toplantımıza renk katmışlardı. Şimdi de üye olmadığı halde gönül dostlarımızın yemekli toplantıda aramızda olması bizleri onurlandırmıştır. BATSO hak ettiği şekilde yönetilmediği için bu göreve talipli oldum. Daha önce yaptığımız hizmetler dışında projelerimizi kaldığımız yerden devam ettireceğiz” dedi.

“GEÇMİŞTE ÖNEMLİ HİZMETLER VERDİK”
500 Civarında işadamı ve BATSO üyelerinin buluştuğu yemekli toplantıda başkanlığı döneminde BATSO’da yaptığı çalışmaları özetleyen Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Avrupa Birliği hibelerinden önemli projeleri Batman’a kazandırdık. Tilmerç yolunda eğitim kompleksinin de içinde bulunduğu 16 derslikli bir lisenin yapımında emeğimiz oldu. 40 Yıllık arşivi elektronik ortama geçirdik. Toplumsal sorunları Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve Başbakan’a kadar ilettik. Üyeler bizi bu göreve layık görürse, hizmetin en iyisini yerine getireceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Seçime 25 gün gibi bir süre kaldı. Gönül dostlarından destek bekliyoruz.” Daha sonra Borsa Başkanı Arif Güneş ve BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik de Nasıroğlu'na tam destek verdiklerini belirterek, seçimin demokratik bir ortamda geçeceğine inandıklarını söylediler. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim