** İl Seçim Kurulu’ndan milletvekili mazbatasını alan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir: “Vatandaşın bize ana sütü kadar helal oylarla, silahın namlunun ucundaki tehditlere baskılara rağmen mazbatayı aldık” dedi.

 

“KOŞUŞTURACAĞIZ”
7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den ikinci kez milletvekili seçilen Ziver Özdemir, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Hasankeyf Belediye Başkanı A.Vahap Kusen, İl Başkanı Diyaettin Uçar, Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul ve bazı partililerin de eşlik ettiği Özdemir, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Servet Çoban’dan aldı. Gazetecilere açıklamada bulunan Özdemir, ikinci dönemde daha da koşturacağını belirterek: “Tüm olumsuzluklara rağmen bu mazbatanın bize verilmesine vesile olan Ak Parti gönüllüleri ve kahramanlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Batmanlı hemşerilerimizin bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak ilk dört yılda nasıl koşuşturduysak daha fazlasını da üstüne koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

HDP’YE GÖNDERME
Bölgede seçimlerin baskı ve tehdit ortamında geçtiğini de dikkat çeker Özdemir, şöyle konuştu: “Vatandaşın bize ana sütü kadar helal oylarla, namlunun ucundaki tehditlere rağmen, baskılara rağmen, Batman ve bölgeyi kaosa dönüştürme tehditlerine rağmen bu mazbatanın bize verilmesine vesile olan her bir vatandaşın oyu elbette ki hür iradesinin göstergesidir. Bu oylar namlunun ucuna rağmen verilmiştir. Biz bu durumun kutsallığını kendi yanımızda çok çok daha iyi bileceğiz. Çok daha farkında olacağız ve hareket edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim