**MÜSİAD Batman Şubesi, bir ilke imza atarak 13’il şube yönetim ve üyelerinin katılımıyla ‘Bölgesel İş Geliştirme Fuarı’ gerçekleştirdi. Batman’daki 33 firmanın katıldığı fuarda ‘Kişisel verilerin korunması kanunu bilgilendirme toplantısı’ da düzenlendi.

13 İL’DEN KATILIM
MÜSİAD Batman Şubesi, hafta sonu ‘ Bölgesel İş Geliştirme Fuarı ve Kişisel verilerin korunması kanunu bilgilendirme toplantısı’ gerçekleştirdi. Eva Konferans salonunda düzenlenen fuara Batman’ın yanı sıra Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Mardin, Şanlıurfa, Van, Ağrı, Bitlis, Bingöl, Şırnak, Siirt ve Muş Şube yönetim ve üyeleri katıldı. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Hikmet Köse, Avukat Kerim Altıntaş, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Suad Özdemir ve Batman Şube Başkanı Aladdin İraz’ın da katıldığı fuarda ikinci oturumunda MÜSİAD üyelerine ‘Kişisel verilerin korunması kanunu’ ile ilgili bilgilendirmelerde de bulunuldu.

FİRMALAR STANT AÇTI
Cumartesi düzenlenen fuarda Batman’daki 33 firma da stant açarak tanıtım yaptı. Sağlıktan eğitime, gayrimenkulden otomobil alım-satım sektörüne dek birçok firmanın yer aldığı fuarda bölge illerinden gelen MÜSİAD üyeleriyle ticari bağlantılar da sağlandı. MÜSİAD Batman Şube Başkanı Aladdin İraz: “MÜSİAD Batman olarak üyelerimiz bölge üyelerimiz arasında iletişimin daha verimli olması amacıyla böyle bir program gerçekleştirdik. İlimizdeki firmalar açtıkları stantlarla firmalarını tanıtma fırsatı buldu. Üyelerimiz ayrıca ‘Kişisel verilerin korunması kanunu’ ile ilgili de bilgilendirildi. MÜSİAD Batman’ın ilk kez başlattığı bu etkinliği diğer şubeler de sürdürecektir” dedi. Öte yandan fuara 4 firmayla katılan Emre Auto Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Batman Şubesi yöneticisi Fırat Tunç da etkinliğin bölgedeki ticaret hacmini artırması yönünden verimli geçtiğine dikkat çekti. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim