** Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman milletvekili aday adaylarını bir arada toplayan parti yöneticileri, liste dışı kalacak adayların 7 Haziran seçiminde birer aday gibi çalışmasını istedi.

 

** Aday adaylarının seçim kampanyasında gösterdiği ilgiye teşekkür eden HDP’li yöneticiler: “Milletvekili aday listesi açıklandığında herkesin çalışması gerekiyor” dediler.

 

LİSTE HEYECANI

7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığına başvuranları ‘aday listesi’ heyecanı sardı. 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek milletvekili aday listeleri bazı partilerde şekillendi. Halkların Demokratik Partisi Batman Milletvekilli aday adaylığına başvuran 31 kişinin büyük bölümüyle dün parti binasında toplantı yapan HDP İl ve Merkez ilçe yöneticileri, liste dışı kalacakların birer aday gibi çalışmasının gerektiğini söyledi.

 

“KÜSKÜNLÜK OLMAMALI”

HDP İl Eşbaşkanları Abdulbari Karaağaç, Rojda Sürücü, Merkez ilçe Başkanları Abdullah Yıldız ve Selma Kaya’nın da bulunduğu toplantıda milletvekili aday adaylarından 7 Haziran seçimlerinde çalışmalarını isteyen HDP’li yöneticiler, şöyle konuştular: “Haziran seçimleri bizim için çok önemli. 31 Aday adayı arkadaşımızın her birini bir vekil adayı olarak görüyoruz. Yakın bir sürede adaylıkları açıklanması beklenen 4 aday arkadaşımıza herkesin destek vermesini bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim