** Ak Parti’den milletvekili seçilen Ziver Özdemir, teşekkür mesajı yayımladı. Milletin iradesinin sandığa yansıdığını belirten Özdemir: “Milletimizin teveccühü ile AK Partimiz, kentimizde aldığı yüzde 25 oy ile beni yüce Meclis'e göndermiştir. Gönül isterdi ki 5 milletvekili ile TBMM'de ilimizi temsil edelim; ama milletimiz bunu uygun gördü” dedi.

ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR
24 Haziran’da Batman genelinde yüzde 25’lik oranla milletvekili seçilen Ziver Özdemir, açıklamada bulundu. Milletin iradesinin sandığa yansıdığını belirten Özdemir: “Alnımızın akıyla bir seçimi daha geride bıraktık. AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana giderek büyüyen teşkilatlarımızla Türkiye'nin 81 ilinde sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımız neticesinde bir zaferi daha ilan etmiş bulunmaktayız. Milletimizin iradesi her zaman olduğu gibi bu seçimde de sandığa yansımış ve cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı, AK Parti'yi de birinci parti yaparak partimize ve liderimize güvenini tekrar ortaya koymuştur” dedi.

“GÖNÜL 5 VEKİL ÇIKARMAYI İSTERDİ AMA…”
Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimiz bir kez daha sandıkta son sözünü söyledi. Milletimizin teveccühü ile AK Partimiz, kentimizde aldığı yüzde 25 oy ile beni yüce Meclis'e göndermiştir. Gönül isterdi ki 5 milletvekili ile TBMM'de ilimizi temsil edelim; ama milletimiz bunu uygun gördü. Bizim için milletimizin takdiri her şeyden önce gelir. Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarı için mücadele eden bir AK Parti'nin neferiyiz. Meclise küçük hesaplarla değil, büyük hedeflere doğru tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çalışacağız. Seçim süreci boyunca çalışmalarımızda başta bizleri yalnız bırakmayan, bizlere oy veren ya da vermeyen Batmanlı hemşerilerimiz olmak üzere AK Parti il ve ilçe teşkilatımızda yer alan arkadaşlarımıza, kapı kapı dolaşıp partimiz için destek isteyen gençlik kollarımıza ve her daim haberleriyle bizlerin sesi olan basın mensuplarına, yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen köylerimizdeki dostlarımıza, mahalle sakinlerimize, esnaflarımıza, sağlıkçılarımıza ve miting, yürüyüş ve sosyal sorumluluk etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşerilerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, Ak Parti üyelerimize, bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim