*AK Parti Batman Milletvekilliğine aday adayı olan 51 kişinin uykusu kaçtı. 7 Nisan tarihine kadar açıklanması beklenilen listede isimlerinin olup olmadığını merak eden bazı aday adayları, Batman-Ankara arasında mekik dokuyor.

 

ADAY ADAYLARIN KULAĞI ANKARA’DA

7 Nisan’da açıklanacak Milletvekili aday adayları için Batman’da, AK Partili aday adayları arasında heyecan doruk noktaya çıktı. 51 Kişinin 7 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı olduğu Batman’da, geçen hafta sonu 51 kişilik aday adayı listesi 16’ya düşürüldü. Türkiye genelinde ise 6 bine yakın aday adayı sayısı ise 1.600’e indirildi. Hafta sonuna kadar ise Batman aday adayı sayısının 8’e indirileceği belirtildi.

OTEL-LOKANTALAR DOLDU, TAŞTI

Listeyi merak edenlerin ise başkenti mesken edindi. Ankara’daki otel ve lokantalar, Milletvekili aday adaylarından geçilmiyor. Mülakatın ardından sessizliğin sürdüğü AK Parti Genel Merkezi’yle irtibat halinde olan bazı aday adayları şöyle konuştular; “Her gün bazı isimler ortaya atılıyor. Uykumuz kaçtı. İki gün Ankara’dayız, daha sonra seçim bölgemize geliyoruz. Farklı isimler ortaya atılınca şaşırıp kalıyoruz. 7 Nisan tarihi gelse de rahatlasak?”

Editör: TE Bilişim