**Kozluk İlçe Tarım Müdürlüğü görevinden Kozluk Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Abdulbaki Aşar, çok sevdiği Kozluk’a yeni projeleri kazandırabilmenin çabası içinde.
“KOZLUK İKİNCİ MEMLEKETİM”
Aslen Muş’lu olan Kozluk Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Aşar, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden sonra yerele hizmet vermek için kolları sıvadı. Belediye Başkanı Veysi Işık’la birlikte ilçe merkezi nüfusu 24 bin 200’e çıkan Batman’ın büyük ilçesine yeni yeşil alanları kazandırabilmenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Aşar; “Tarım Müdürlüğü döneminde de Kozluk’a gerek hayvancılık gerekse de fıstıkçılık projelerini geliştirebilmenin gayreti içindeydim. Şimdi de yerel yönetimimizin projelerinin başında yeşil alanlar geliyor. Amacımız her yıl ilçeye yeni bir park projesini kazandırmaktır” dedi.


KENT PARK PROJESİ TAMAM
Başkan Yardımcısı Aşar, sözlerini şöyle sürdürdü; “İlçemize bu yıl kazandıracağımız kent park projesinin çalışmaları sürüyor. 17 Dönümlük alanda ihalesi yapılan parkın çevre düzenlemesi yapılıyor. Yürüyüş parkurları ile örnek bir parkı daha Kozluk’a kazandıracağız. Ayrıca kent içi trafiği hızlandıracak olan Ova caddesinde de altyapı çalışmaları sürüyor. Yılsonuna kadar bu güzergahı da ilçe sakinlerinin hizmetine açacağız. Amacımız, nüfusu hızla büyüyen Kozluk’a beklenen hizmetleri kazandırmaktır.” Öte yandan bugüne kadar Tarım teşkilatında yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle İl yöneticilerinden 10’u aşkın takdir ve başarı belgesini alan Aşar, yerel yönetimdeki başarısıyla da ilçe sakinlerinin takdirini topluyor. (Bahar Çakar)

 

Editör: TE Bilişim