**KOSGEB Batman Müdürü Evren Arıkan, 200 bini hibe olacak 600 bin TL’lik kredi başvurularının 6 Mayıs’a kadar kabul edeceklerini belirterek; “1 Temmuz’a kadar kredi alacak işletmecileri belirleyeceğiz” dedi. 
YATIRIMCILAR; “BU FIRSAT KAÇMAZ”
KOSGEB, 600 bin TL’nin 200 bini hibe olacak olan krediyi yatırımcıya sunuyor. KOSGEB Batman Müdürü Evren Arıkan, müracaatların ilk haftasında 10 işletmecinin başvuruda bulunduğunu anımsattı. Müracaatların 6 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edeceğini kaydeden Arıkan; “200 Bin TL’si hibe olacak olan kredinin diğer kısmı makine teçhizatına ayrılacak. Şimdiden yatırımcılarımızın bu krediden yararlanmalarını istiyoruz” dedi. 
“60 İŞLETME BEKLİYORUZ”
Arıkan, sözlerini şöyle sürdürdü; “6 Mayıs-1 Temmuz tarihleri arasında müracaatları değerlendirmeye alacağız. Bayram arifesinde de Ramazan bayramı paketini açıklayacağız. Tahminimiz 60 işletmecinin müracaatta bulunması.  BATSO, MÜSİAD ve ASKON üyeleriyle bir araya geliyoruz. Amacımız, Batman ve yöresindeki yatırımcıları bu kredilere yönlendirmektir. İlk haftada kredilere başvuran işletmeci sayısı 10’a çıktı.”

Editör: TE Bilişim