Sürücü, cadde ortasında 10 bıçak darbesiyle öldürdü

* Batman, dün akşam Turgut Özal bulvarında halk otobüsü şoförü Hüseyin Suna’nın cinayetiyle sarsıldı. 18.30 sıralarında Sinika iş merkezinde önünde meydana gelen olayda, bir ilköğretim okulu öğretmeni, izlediği Suna’yı bıçak darbeleriyle öldürürken, olay sonrası kaçmayan katil zanlısı E.E. polis tarafından göz altına alındı.

 

KATİL ZANLISI ÖĞRETMEN!

Batman’da uzun yıllar taksicilik yapan ve bir süre önce Batman Belediyesi’nin ulaşıma soktuğu Belediye halk otobüslerinde çalışan sürücü Hüseyin Suna, uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdi. Olay dün akşam 18.30 sıralarında Turgut Özal bulvarındaki Sinika iş merkezi önünde meydana geldi. Aslen Batman-Erköklü (Ermi) köyü doğumlu olan ve halen köyde oturan evli ve 11 çocuk babası 49 yaşındaki sürücü Hüseyin Suna, akşam saatlerinde otobüs seferine çıkmaya giderken Turgut Özal bulvarında Sinika iş merkezi önünde, Batman’ın Kozluk ilçesinde bir ilköğretim okulu öğretmeninin, bıçak darbeleriyle kendisini yerde buldu. Göğsü ile kalbine isabet eden 10 bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Suna, çevredeki esnaflarca kaldırıldığı Medical Park hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan E.E’nin henüz bilinmeyen bir nedenle 10 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen sürücü Suna’nın cinayetinin ardından, kaçmadığı ve polis tarafından göz altına alındığı bildirildi. Cinayet masası ekipleri, cinayeti çok yönlü araştırırken, hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Suna, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, öğretmenin psikolojik sorunun olabileceğini bildirdi. Cinayet öncesi öğretmen ile sürücü arasında tartışmanın yaşandığı da öğrenildi. Erköklü köyündeki yakınları ile köylüler, geç saatlere kadar hastane önünde ağıt yaktı. Suna’nın cenazesi dün gece geç saatlerde Erköklü köyünde toprağa verilirken, katil zanlısı olduğu bildirilen öğretmenin de öğle saatlerinde mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

 

 

Katil zanlısı öğretmen 2006’da Karayün köyündeydi

* Sürücüyü 10 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra yakalanan Kozluk 29 Ekim ilköğretim okulu öğretmeni Eren’in, 2006 yılına kadar Batman merkeze bağlı Karayün köyündeki ilköğretim okulunda öğretmenlik yaptığı bildirildi.

“PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI”

2006 yılına kadar Batman merkeze bağlı Karayün köyündeki ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Erkan Eren’in psikolojik sorunlarının olduğu ileri sürüldü. Yaklaşık 4 yıldır görev yaptığı Kozluk 29 Ekim ilköğretim okulunda sağlık psikolojik sorunlarının olduğu bildirilirken, Kozluk Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Sınıf öğretmeni genelde okulda sakindi. Fakat psikolojik sorunları vardı. Dört yıldır görev yaptığı okulda pek bir sorunu yoktu” dediler. Bir süre önce nişanlısını bıraktığı bildirilen Eren’in, Kozluk ilçesinin Tepecik mahallesinde oturduğu öğrenildi.

 

 

Editör: TE Bilişim