** Önümüzdeki günlerde anahtar teslimi yapılacak olan 1472 konutun bulunduğu alanın ismi için anket düzenleyeceklerini belirten Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen: “Yeni bir kentin oluştuğu bölgeye, üyelerimiz arasında yapacağımız ödüllü anketle ismi belirleyeceğiz” dedi.

EKSİKLER GİDERİLİYOR
Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak. Geçen yıl kurası yapılan 170 dönümlük alandaki konut alanında 32 derslik okul, cami, iş merkezi ve sağlık ocağının bulunduğunu belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen: “2+1 ve 3+1 konutların sahipleri belirlenmişti. Su sorunu başta olmak üzere konutların eksiklikleri tek tek gideriliyor. Yeni konutları, ev sahiplerine eksiksiz teslim etmenin arayışındayız. Ayrıca konutlar içindeki elektrik sayaçlarının dışarı çıkarılmaması için de DEDAŞ ile anlaşmaya varıldı” dedi.



ÜYELER ARASINDA ANKET
Yeni bir kentin temellerinin atıldığı konut alanına isim arayışını sürdürdüklerini de kaydeden Başkan Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm üyelerimizin görüşleri doğrultusunda isim anketine start verdik. Herkesin benimseyeceği ve ortak bir isimle konut alanımızın adını kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Dereceye giren isime ödül vereceğiz. Adı Pilot Batı Raman mı olur, farklı bir isim mi olur bilemeyiz ama kulağa hoş gelen bir ismi modern konut alanına vermek istiyoruz. Ayrıca konutların bitişiğindeki 239 dönümlük alana yeni yapılması planlanan konutlar için TOKİ’ye başvuruda bulunduk. Amacımız konutlarda pilot il seçilen Batman’da yeni konutlar kazandırmaktır.”

Editör: TE Bilişim