**TOKİ’nin 400 konutluk projeye onay verdiğini belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen; “TOKİ Başkanlığından yeni projemize de onay geldi. Önümüzdeki günlerde Tapu’yu alıp TOKİ’ye göndereceğiz” dedi.

KONUTLARDA SONA DOĞRU
Bin 472 konutun altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirten Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap proje için Toplu Konut İdaresi Başkanlığından onay aldıklarını söyledi. Batı Raman kampus yolu üzerindeki bin 472 konutun tamamlandığını ifade eden Başkan Ekmen; “Gerek çevre düzenlemesi gerekse de altyapı çalışmalarının tüm hızzıyla sürdüğü konutlarda sona doğru gelindi. Su depoları başta olmak üzere eksikliklerin büyük bölümü gideriliyor. İlk etap konutlar önümüzdeki günlerde hak sahiplerine verilecek” diye konuştu.
İKİNCİ ETABA ONAY
Konutlara yakın mesafede yapmayı planladıkları ikinci etap konutlar için de TOKİ’ye hazırladıkları projenin onaylandığını anımsatan Başkan Ekmen, şöyle devam etti; “İkinci etaba düşündüğümüz 450 konutun arsa işlemleri de tamamlandı. Önümüzdeki günlerde tapusunu alacağımız alanın son durumunu TOKİ’ye bildireceğiz. İkinci proje için de gerekli hazırlıklar tamamladık. Batman Emekliler Derneği’nin ikinci projesini de hayata geçirmenin heyacanını yaşıyoruz. Batman’ın en havadar ve gözde yerine Emekliler konutlarını kazandırmanın sevinci içindeyiz.”

Editör: TE Bilişim