** TOKİ’nin yapımını iki yılda tamamladığı Emekliler Derneği’nin 1472 konutu, kura için gün sayıyor. Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen, tamamlanan konutların yakında ev sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

 

1472 KONUT TAMAM
Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan Emekliler Derneği’nin konutları, hak sahiplerini bekliyor. Süresinden önce bitirilen 119 ila 86 metrekarelik konutların yakın bir sürede kura çekiminin yapılacağını söyleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen: “1472 Konutu yakında hak sahiplerine verdiğimizde peşinat ve taksitleri de başlayacak. Her an konutların kura çekimi yapılabilir” dedi.

 

YENİ KONUTLAR YOLDA
1472 Konutun yanı sıra 160 konutun daha ihalesinin yapılacağına işaret eden Başkan Ekmen, şöyle devam etti: “Bu konutların dışında yapmayı planladığımız 400 konut daha için TOKİ ile arsa görüşmelerimiz sürüyor. 400 Konutu daha emekli üyelerimize kazandırmak istiyoruz.”

 

HEDEF; 8 BİN KONUT

9200 Üyeye sahip Batman Emekliler Derneği’nin hedefi, 8 bin konut. Tüm üyelerini konut sahibi yapabilmenin projelerini hayata geçirmenin çabası içinde olduklarını kaydeden Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üyelerimizin yaklaşık 8 bin konuta ihtiyacı var. Şimdiden yer arayışı içindeyiz. Valilik ve TOKİ İdaresiyle görüşmelerimiz sürüyor. Ayrıca Kozluk ve Sason’daki üyelerimize de konut projesinin hazırlığındayız.”

 

Editör: TE Bilişim