**3. Lig 1. Grup’ta 26 yıl sonra şampiyon olan Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlaması ve Batman’ın il oluşunun 32. Yılı coşkuyla kutlandı. Batman Belediyesi’nin organize ettiği etkinliğe binlerce vatandaş katıldı

KONSER İLGİ GÖRDÜ
Batman’ın il oluşunun 32. Yılı ve Petrolspor’un 26 yıl sonra gelen şampiyonluğu coşkuyla kutlandı. Batman Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen konsere ünlü popçu Hande Yener katıldı. Fuar alanında düzenlenen konsere yaklaşık 50 bin kişi katıldı. Vali Hulusi Şahin başta olmak üzere diğer protokol üyeleri katıldı. En son 1996-97 futbol sezonunda 3. Lig’de şampiyon olan ve 16 yıldır da 2. Lig’den düşen Petrolspor, yıllar sonra bir üst lige çıkmanın sevincini yaşadı. Batman Belediyesi de 26 yıl sonra gelen şampiyonluk ile 16 Mayıs 1990’da il statüsüne kavuşan Batman’ın il oluşunu ortak konserle kutladı. Havai fişek gösterileri ve Batman’ın dününe dair nostalji sunumunun da yapıldığı etkinlikler ilgi gördü.

BATMAN TWİTTER’DE GÜNDEM OLMUŞTU
Konser öncesi bazı siyasi partilerin konserin iptaline yönelik açıklamaları ve twitter’da açılan hastag ile tartışmalar ülke gündemine taşınmıştı. Konserin iptalini isteyenler ise konserin yapılmasını isteyenler arasında binlerce tweet atılmıştı. Önceki gece fuar alanında düzenlenen konsere kalabalık bir topluluk katıldı. Törende sahneye şampiyonluk kupası da getirildi. Daha sonra futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tek tek sahneye davet edildi. Vali Şahin, kupayı kaptan Erdi ve futbolculara takdim etti. Futbolcular bir kez daha kupayı kaldırarak sevinç yaşadı. (Reşat Yiğiz)

BATMAN TWİTTER’DE GÜNDEM OLMUŞTU
Konser öncesi bazı siyasi partilerin konserin iptaline yönelik açıklamaları ve twitter’da açılan hastag ile tartışmalar ülke gündemine taşınmıştı. Konserin iptalini isteyenler ise konserin yapılmasını isteyenler arasında binlerce tweet atılmıştı. Önceki gece fuar alanında düzenlenen konsere kalabalık bir topluluk katıldı. Törende sahneye şampiyonluk kupası da getirildi. Daha sonra futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tek tek sahneye davet edildi. Vali Şahin, kupayı kaptan Erdi ve futbolculara takdim etti. Futbolcular bir kez daha kupayı kaldırarak sevinç yaşadı.

Editör: TE Bilişim