*İl divan toplantısında konuşan AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, 2013’ün son günlerinde komplo politikalarıyla karşı karşıya olduklarını söyledi. Güneştekin, “Bu komplo sadece AK Partiyi değil, milletin tamamını hedeflemiş bir komplodur” dedi.

KOMPLO SENARYOLARI YAPILIYOR”

Yoğun sis nedeniyle uçağı inemeyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılamadığı AK Parti Batman İl divan toplantısında İl Başkanı Murat Güneştekin, partililere seslendi. İlçe ve belde Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Güneştekin, “AK Parti hareket gücünü şer odaklarından değil, tamamen halktan aldığı için seçim zamanlarında hep kaybeden bu iç ve dış mihraklar önümüzdeki seçimlerde de halkımızın partimize olan güvenini anlayınca yıllardır yaptıkları komplo senaryolarına yenilerini katarak Başbakan ve o’nun ekibini nasıl yok edeceklerinin hesabını yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Halkımızın dik duruşu ve desteği her seferinde bunu boşa çıkartmış ve çıkartmaya devam ediyor” diye konuştu.

KÜRT SORUNUNA ÇÖZÜM GETİREN LİDER”

Gezi olayları ve ardından meydana gelen yolsuzluk olayları olarak tarif edilen operasyonların ana hedefinin Kürt sorununun çözüm meselesi olduğuna da dikkat çeken Güneştekin, şöyle devam etti; “Bu operasyonların ana hedefinin Kürt sorununa ülkemizin kendi dinamikleri ile çözüm getiren ve her türlü riske rağmen bundan vazgeçmeyen Başbakan olduğu artık herkes tarafından bilinmektedir. Şer bildiğimiz olaylardan hayırlı sonuçlar elde edebileceğimize inanıyorum. Bu süreçte kimin gerçekten millet için, halk için çalıştığı ve kimin şer odaklar için çalıştığı ve menfaatleri peşinde koştuğunu Allah’ın izniyle ayan, beyan edeceğiz. Bir yandan güçlü şekilde seçimlere hazırlanacağız, bir yandan da Türkiye için hizmet ve eser üretmeye devam edeceğiz. Biz ilkelerle hareket edeceğiz.”

EN ÜCRA KÖŞEYE HİZMET VERECEĞİZ”

Partililerin katıldığı Kültür Merkezi konferans salonundaki toplantıda Başkan Güneştekin, sözlerini şöyle sürdürdü; “En ücra köşeye kadar hizmetlerimizi ulaştırmaya çalışacağız. Yerel seçimlerden de başarılı bir şekilde çıkmalıyız. 12 yıl boyunca güçlendirdiğimiz, standartlarını yükselttiğimiz demokrasiyi inşallah yerelde de AK Parti Belediyeciliği ile gerçekleştireceğiz. Geleceğe samimiyetle ilerleyeceğiz. Dürüstlükle ilerleyeceğiz. İlkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü daha da pekiştireceğiz. Fitneye, nifaka, tahriklere ve tuzaklara boyun eğmeden geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim