*Belediye’nin Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere bazı yerlerde sürdürdüğü cadde düzenleme çalışmalarının tamamlanmasını isteyen Birlik Başkanı Talat Kara, “3-4 aydır çalışmalar nedeniyle iş yapamayan esnafımız mağdur. Artık yağış mevsimi öncesinde bu çalışmalar bitirilmeli” dedi.

“ESNAF FEDEKARLIK YAPTI”

2017’nin son ayına girilmesine rağmen cadde düzenleme çalışmalarının yer yer sürdüğü kent merkezinde esnaf çalışmaların bitirilmesini dört gözle beklerken, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Talat Kara, esnafın sıkıntısına dikkat çekti. Başkan Kara, “Son aylarda cadde-meydan ve güzergah düzenlemeleri nedeniyle esnaf  bir hayli sıkıntı yaşadı. Artık bu çalışmalar tamamlanmalı” diye konuştu.

“KİRA ÖDEYEMEYEN ESNAFIMIZ ÇOK”

Yeni düzenlemelerin yapıldığı meydan, cadde ve kavşaklarla şehrin güzelleştiğini işaret eden Başkan Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kesinlikle bu projelere destek verdik ve yerel yönetimin kent merkezini rahatlatan düzenlemelerin esnafın yararına olduğunu ifade ettik. Ancak dört aylık süre içinde kirasını ödeyemeyen ve çalışmalar yüzünden zaman zaman kepenklerini kapatmak zorunda kalan esnafımız zor günler geçirdi. Yeni yıla 20 gün kaldı. Halen çalışmalar bitirilmiş değil. Özellikle yağışlar başlamadan çalışmaların bitirilmesini istiyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim