**AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Gercüş ilçesine bağlı bazı köylerde temaslarda bulundu. Özdemir, köy yollarında yapılan asfalt kaplama işlerini yerinde inceledi.

ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Kantar, Kışlak ve Yayladüzü köyleri yolunun asfalt serimi devam eden yolu kullanan ve yollardaki çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Ziver Özdemir, asfalt serimini yapan ekiple bir süre çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gercüş'ün Habızbini bölgesi köylerinin tamamının katıldığı ve her yıl ilkbahar ve sonbaharda Kışlak (Zıvınge) ve Yayladüzü (Gındık) köyleri arasındaki alanda düzenlenen Şeyh Mucerb mevlüdüne katılan Milletvekili Özdemir, köylülerle bol bol sohbet ederek, hasret giderdi ve köylerle ilgili bilgiler aldı. Milletvekili Özdemir, köylerde asfalttan kilitli parkeye, altyapıdan çocuk oyun parkları ve taziye evlerine kadar birçok hizmeti vatandaşın ayağına götürerek köy kent ayrımını ortadan kaldırdıklarını söyledi.

“SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYORUZ”
Özdemir, şunları söyledi; “Ziyaretlerde amacımız köylerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz yatırımları yerinde incelemek, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek, dertlerine ortak olmak ve bu sorunları ilk ağızdan dinlemektir. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlandı. Devletimizin şefkat eli daima vatandaşımızın yanındadır. Kırsalda yaşayan vatandaşımıza en güzel hizmeti sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz.” (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim