**Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Deva Partisi, Batman il başkanı ve kurucu heyeti belirledi. Deva Partisi Batman İl Başkanlığına seçilen genç avukat Melik Müjdeci: “Her kesime hitap edecek, toplumun hiçbir kesimini üstün tutmayacak ve hiçbir kesimi dışlamayacak bir politika izleyeceğiz” dedi.

GENÇ AVUKAT İL BAŞKANI OLDU
Deva Partisi’nin Batman il başkanı ve kurucu heyeti, önceki gün açıklandı. Batman Barosu avukatlarından ve Seyyidler ve Ehlibeyt Derneği Başkanı 28 yaşındaki Melik Müjdeci, Deva Partisi’nin Batman İl Başkanı oldu. 21 Kişinin il başkanlığı, 550 kişinin de il yönetimi için başvuru yaptığı Deva Partisi’nde genç ve başarılı avukat Melik Müjdeci, il başkanı olarak belirlendi. Müjdeci, kurucu il başkanı yetki belgesini Genel Başkan Ali Babacan’dan aldı. Yetkisi belgesini aldıktan sonra açıklamada bulunan İl Başkanı Müjdeci: “Batman’da, tıpkı Türkiye’de olduğu gibi her kesime hitap edecek, toplumun hiçbir kesimini üstün tutmayacak ve hiçbir kesimi dışlamayacak bir politika izleyecek, çoğulcu demokrasi anlayışıyla tek bir kişinin dahi görüşüne önem vererek istişare kültürünü yayacağız” dedi.

KURUCU HEYET DE BELİRLENDİ
İl Başkanı Müjdeci ile birlikte kurucu heyete de onay verildi. Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Ekmen: “Deva Partisi İl Başkanı olarak Av. Melik Müjdeci, il ve ilçe teşkilatlanmalarını birlikte çalışarak Genel Merkezin onayına sunmak üzere kurucu heyet olarak da avukat Ferda Ayış, iş insanı Sedat Erpolat, iş insanı Veysel Tekin ve iş insanı Turan Songur görevlendirilmiştir. Batmanımız için hayırlı olsun” dedi. Müjdeci’nin önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatlarını kurması için çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim