**Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD), 2014 yılının başarılı gazetecileri ödülleri sahiplerini bulurken, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan, ‘Ekmek kuyruğu’ başlıklı haberle en iyi yerel basın haber ödülünü aldı. Arslan’a ödülünü CHP lideri Kılıçdaroğlu verdi. 


KILIÇDAROĞLU KONUŞTU
Ödül törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de bağımsız haber yapan, doğru haber yapan gazetecilerin de olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu; “Fakat doğru gazetecilik yapanlar cezalandırılıyor. Umarım, gazeteciler özgürce haberlerini yapar ve yalan medyadan kurtuluruz. Sizler kalemlerinizi satmadığınız sürece bu ülkede çok şeyi değiştireceğiz, aydınlık bir Türkiye yaratacağız” dedi.
KAPLAN, ÇAĞDAŞ’I KUTLADI
HDP Grup Başkanvekili ve Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, bölgenin köklü gazetelerinden Batman Çağdaş’ın yerel medyadaki başarısını ilgiyle takip ettiğini söyledi. Milletvekili Kaplan; “Yaygın medya kadar yerel medyamızın da yapıtları dikkat çekici. Bölgemizin marka gazetelerinden Çağdaş’ın ‘Ekmek kuyruğu’ haberi ödülü hak etti. Önemli sorunlara dikkat çeken yerel medyamızın başarısını kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim