GÖRÜNMEZ KAZA

Batman kent merkezinde görünmez kazalara, her gün yenileri ekleniyor. Batman-Siirt çevre yolunda önceki gece kamyonla bir otomobilin çarpıştığı kazada maddi hasar meydana geldi. Beşiri yönüne gitmek isteyen Ş.E. yönetimindeki 72 DN 382 plakalı kamyon, ara sokaktan çıkan İ.A. yönetimindeki 06 LCV 21 plakalı otomobile çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi. Çevre yolundaki kavşakta ışık yetersizliğinden güzergah sakinlerinin, sık sık yaşanan kazalara dikkat çekti.



KAZA KAVŞAĞINDA YİNE KAZA

Kaza kavşağı olarak bilinen Turgut Özal bulvarı Dörtyol kavşağında öğle saatlerinde iki araç çarpıştı. Maddi hasarlı kazada sürücüler, kazayı ucuz atlattı. 42 BZK 72 plakalı pikab ile 34 UY 5881 plakalı araç çarpıştı. İki araçta hasar meydana geldi. Kazasız günün geçmediği kavşakta trafik ekiplerinin önlem almasını isteyen güzergah sakinleri, “Dörtyol kavşağına artık kaza kavşağı ismni verdik. Çünkü, kazasız gün geçmiyor” dediler.

 

 

DİKKATSİZLİK!

 

Batman’da dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle neredeyse trafik kazasının olmadığı gün yok. Dün sabah 08.00 saatlerinde Batman-Diyarbakır karayolu üzerinde 34 VM 9859 plakalı özel otomobil ile 47 PK 442 plakalı pikap çarpıştı. Kazada otomobil sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla sürücü, bir süre pikabın kasa kısmında bekletildi. 112 Acil ekiplerin kaza yerine gelmesiyle sürücü, Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki aracın da hasar aldığı kazada pikap sürücüsü de hafif yaralandı.

Editör: TE Bilişim