** Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda çekişmeli seçim geride kaldı. 6 Adayın yarıştığı kongrede 8 oy farkıyla güven tazeleyen mevcut Başkan Salih Kaplan: “Esnafın kongreye ilgisi büyüktü. Bize oy veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

8 OY FARKIYLA KAZANDILAR
48 Yıllık Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, son yılların en çekişmeli kongresini geride bıraktı. Pazar günü Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan seçimde 6 liste yarıştı. 3 Bine yakın üyeden 2.048 üyenin oyu geçerli sayıldı. Seçimde 544 oy olan Salih Kaplan, yeni ekibiyle güven tazelerken, diğer adayların aldıkları oylar şöyle: Cemal Çetiz 536, Süleyman Güneş 412, Abdullah İş 277, Übeyt Akyıldız 136, Ahmet Candemir 133.

ESNAFLARDA YENİ YÖNETİM
Salih Kaplan başkanlığındaki Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi şöyle oluştu: Abdullah Padir, Talat Kara, Celalettin Oğurlu, Mehmet Doğan, Mehmet Latif Ural, Lokman Tüzün, Şehmus Azboy, Enver Görnü, Mehmet Can Baltacı ve Fesih Kaya.

ESNAFLARA TEŞEKKÜR
Esnafın kongreye gösterdiği ilgiye teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Kaplan, şunları söyledi: “Oda seçimini değerli üyelerimizin katkılarıyla kazandık. Tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce de odaya kazandırdığımız örnek projelerin benzerlerini hayata geçireceğiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim