**Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Şat mezrasında önceki akşam aralarında husumet bulunan Şala ve Durmaz aileleri arasında çıkan tartışma büyüdü.

**Silahların konuştuğu kavgada Durmaz ailesinden üç kişi hayatını kaybetti. Olay sonrası Jandarma ekipleri, mezrada geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırıya karışan 3 kişiden 2’si gözaltına alındı. 1 kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

MEZRADA FECİ OLAY
Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Artumlu (Xırbak) köyüne bağlı Şat mezrasında iki korucu aile arasında 6 yıl öncesine dayanan husumet nedeniyle yine kan döküldü. Feci olay önceki akşam 18.30 sıralarında mezrada Şala ve Durmaz aileleri arasında meydana geldi. Komşu iki aile arasında başlayan tartışma büyüdü ve kavgada silahlar konuştu. Feci olayda 43 yaşındaki Hasan Durmaz, 22 yaşındaki Niyazi Durmaz ve 27 yaşındaki Kazım Durmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden üç kişi ailelerinin gözyaşları arasında mezrada toprağa verildi.

2 KİŞİ YAKALANDI 1 KİŞİ ARANIYOR
Olay sonrası mezraya çok sayıda Jandarma ekibi yönlendirildi. Jandarma timleri ve JASAT, mezrada geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaya karıştıkları belirlenen Şala ailesinden iki kişi ikametlerinde gözaltına alınırken, kayıplara karışan bir kişinin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. Öte yandan Jandarma ekipleri köy ve mezrada giriş-çıkışları kontrol altına aldı.

Editör: TE Bilişim