**Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Vali konutunda düzenlenen kahvaltıda, merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

“ŞİARIMIZ HALKIN KONAĞI”
Batman Valisi ve Başkanvekili Ekrem Canalp, Vali konutunda bu kez muhtarlarla bir araya geldi. Kahvaltıya muhtarların yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İdare ve Denetim Müdürü Mehmet Emin Keskin ile Belediye Muhtarlıklar Müdürü Ömer Zengin katıldı. Programda konuşan Vali Canalp, daha önce Edirne Valisi olarak çalışırken, ‘Vali Konağını, Halkın Konağı’ haline getirme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, Batman’da da bu şiarla çalışacaklarını ifade etti. 

“İLHAM ALIYORUZ…”
Kamu kurumlarıyla halkı, resmi olanla özel olanı, resmi olan ile de STK’ları bir araya getirmenin önemli olduğunu belirten Vali Canalp; “Bunlardan biri, var olan işleri daha etkin, daha verimli, daha uyumlu ve daha canlı şekilde yapıyorsunuz. Bir de bazen hiç aklımıza gelmeyen işleri, projeleri ve aktiviteleri bir araya geldiğimiz insanlardan ilham almak suretiyle uygulamaya koyma imkanı buluyoruz.  İnşallah yaptığımız bu tür toplantılar amacına hizmet edecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kahvaltıdan sonra Vali Canalp, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim