**İki gün süreyle Batman’da bir dizi ziyaret ve açılışlara katılan TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, hafta sonu Belediye’yi ziyaret etti. Belediye’de mesaj veren Kahraman: “Belediyelerin meselesi hizmet olmalıdır. Ne kadar çok hizmet yapılırsa o kadar sevap kazanılır ve başkanın ismi de unutulmaz” dedi.

BELEDİYE’DE MESAJ VERDİ
Birlik Vakfı Batman Şubesi’nin davetlisi olarak iki gün süreyle kentte bir dizi ziyaret ve açılışlara katılan TBMM eski Başkanı ve Birlik Vakfı Kurucusu İsmail Kahraman, hafta sonu Batman Belediyesi’ni ziyaret etti. Kahraman’ın Belediye girişinde Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri karşıladı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Kahraman: “Belediyelerin meselesi hizmet olmalıdır. Ne kadar çok hizmet yapılırsa o kadar sevap kazanılır ve başkanın ismi de unutulmaz. Onun için belediyelerin hizmetten başka amacı olmamalıdır. Batman Belediyesi’nin güzel çalışmalarını duyuyoruz” dedi.

HİZMET BİNASININ TEMELİNİ ATTI
Daha sonra Kahraman, Batman Belediyesi tarafından Birlik Vakfı Batman Şubesi’ne tahsis edilen Bahçelievler mahallesinde 1600 metrekarelik alanda inşa edilecek vakfın hizmet binası temel atma törenin katıldı. Törene Vali Hulusi Şahin, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, Birlik Vakfı yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Kahraman, şunları söyledi: “Fevkalade bir düşünce, güzel bir hazırlık. Buranın çok iyi hizmetler olacak inşallah. Ülkelerin kalkınması insan unsuruna bağlı, insanın inşası mühim. İnsanlar şuurlandıkça o toplumu da kalkınmış olurlar. Herkes buna benzer eserler yerine getirmeli,  tahsisi yapan Belediyemize, bütün hizmet verenlere, zenginlerimize, bu tür vakıfları destekleyen tüm idarecilerimize ve insanlara, işadamlarına Allah hayırlı günler nasip etsin.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim